top of page

BROWSHAPE
Jou wenkbrauwen worden weer helemaal in model gebracht door middel van waxen, epileren en knippen. Samen met jou wordt er gekeken naar de vorm die het beste bij je gezicht past. Ga jij liever voor een natuurlijke shape of toch een super strakke shape?

 

Deze behandeling duurt ongeveer 25 minuten.

PRIJS:

BROWSHAPE €18,50,- per 2023

Let op: de eerste 24 uur mogen de wenkbrauwen niet in de zon of onder de zonnebank.

BROWTINT
Browtint is een manier om jou wenkbrauwen een tintje donkerder te maken door middel van gewone verf. Bij deze behandeling is de browshape inbegrepen. De verf blijft gemiddeld 1-3 dagen op de huid zitten en 4 weken op de haartjes.​

 

Deze behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

PRIJS:

BROWTINT (IS INCLUSIEF BROWSHAPE) €25,- per 2023

Let op: de eerste 24 uur mogen de wenkbrauwen niet nat worden en niet in de zon of onder de zonnebank.

HENNABROWS

Wil je liever wat langer plezier hebben van de kleur op je wenkbrauwen? Kies dan voor hennabrows! Henna wordt gemaakt van de Lawsonia Inermis en is plantaardig.  Het is een zuiver natuurproduct waarmee je niet alleen de haartjes kan kleuren, maar ook de huid kan kleuren. Henna blijft gemiddeld 5 tot 14 dagen(afhankelijk van het huidtype) op de huid zitten en gemiddeld 6 tot 8 weken op de haartjes!

Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur.

PRIJS:

HENNABROWS (IS INCLUSIEF BROWSHAPE) €34,- per 2023

Let op: de eerste 24 uur mogen de wenkbrauwen sowieso niet nat worden en niet in de zon of onder de zonnebank. Echter voor het behoud van de henna op de huid, is het belangrijk om de wenkbrauwen zo min mogelijk nat te maken gedurende de eerste 14 dagen.

S.O.S. BROWS
Eerste hulp bij ongelukken van je brows! Heb je per ongeluk te veel geëpileerd of de verkeerde haartjes weg gehaald? Geen paniek, samen maken we jou wenkbrauwen weer perfect door middel van bijvoorbeeld een browlamination!!

BROWLAMINATION/BROWLIFT

Browlamination is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller en kun je gaten opvullen. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. Tijdens deze behandeling is de browshape en browtint inbegrepen! 

Deze behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

PRIJS:

BROWLAMINATION (INCLUSIEF BROWSHAPE, BROWTINT EN WENKBRAUWBORSTELTJE) €44,50,- per 2023

Let op: de eerste 24 uur mogen de wenkbrauwen niet nat worden en niet in de zon of onder de zonnebank.

BROWSOAP, dé makeup trend van dit moment!

Brow Soap is letterlijk zeep voor je wenkbrauwen. Deze speciale zeep voor wenkbrauwen laten je wenkbrauwen voller doen lijken, maar het zorgt er ook voor dat de wenkbrauw haartjes de gehele dag op hun plek blijven zitten. Zo breng jij je wenkbrauwen mooi in model en zijn deze heel de dag on fleek.

Nu de allernieuwste versie binnen voor €15,95!

bottom of page