BROWSHAPE
Jou wenkbrauwen worden weer helemaal in model gebracht door middel van waxen en/of epileren. Samen met jou wordt er gekeken naar de vorm die het beste bij je gezicht past. Liever een natuurlijke shape, of toch een super strakke shape?

Deze behandeling duurt 25 minuten.


PRIJS:

BROWSHAPE €16,-

BROWTINT
Brow tint is een manier om jou wenkbrauwen een tintje donkerder te maken en de wenkbrauw voller te laten lijken door middel van gewone verf. Deze behandeling is erg populair in combinatie met een browshape. De tint blijft gemiddeld 1-3 dagen op de huid zitten en 2 tot 3 weken op de haartjes zitten.​

Deze behandeling duurt inclusief browshape 40 minuten.

Let op: de eerste 24 uur mogen de wenkbrauwen niet nat worden.

PRIJS:

BROWCOMBO (COMBINATIE BROWSHAPE EN BROWTINT) €21,50,-

HENNABROWS

Wil je liever wat langer plezier hebben van een browtint? Kies dan voor hennabrows! Henna wordt gemaakt van de Lawsonia Inermis en is plantaardig.  Het is een zuiver natuurproduct waarmee je de haartjes en de huid kan kleuren. Henna blijft gemiddeld 5 tot 14 dagen op de huid zitten en gemiddeld 6 tot 8 weken op de haartjes (afhankelijk van het huidtype)!

Deze behandeling duurt 1 uur.

Let op: de eerste 24 uur mogen de wenkbrauwen niet nat worden en niet in de zon of onder de zonnebank.

PRIJS:

HENNABROWS (INCLUSIEF BROWSHAPE) €31,- 

S.O.S. BROWS
Eerste hulp bij ongelukken van je brows! Heb je per ongeluk te veel geëpileerd of de verkeerde haartjes weg gehaald? Geen paniek, samen maken we jou wenkbrauwen weer perfect door middel van een browlift!!

BROWLAMINATION/BROWLIFT

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller en kun je gaten opvullen. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft maximaal 6 weken zichtbaar. Deze behandeling kan alleen in combinatie met browtint, niet met henna. 

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Let op: de eerste 24 uur mogen de wenkbrauwen niet nat worden.

PRIJS:

BROWLAMINATION (INCLUSIEF SHAPEN EN VERVEN) €50,-